Jack Blades fra Night Ranger og Damn Yankees

av Shawna Ortega

Og popmetallgudene sa: "La det være et fenomenalt vellykket band som vil slå ut hit etter hit, og også være øyegodteri." Og det var Night Ranger. Og folket gledet seg.

Og popmetallgudene sa: "La det være et band som består av fenomenalt vellykkede rockestjerner, som vil bli kalt en supergruppe." Og det var Damn Yankees. Og kritikerne gledet seg.

I hjertet av begge disse bandene, pennen eller gitaren i hånden, og hjernen i evig bevegelse, var Jack Blades. Det er ikke så ofte en enkelt person innser slike sentrale roller i skapelsen av så mye musikalsk velstand. Så, umettelig nysgjerrighet vakt, stakk vi nesen i virksomheten hans – vi spurte ham om Ted Nugent, om hans rare nattlige vaner, og hvordan det er å redde et liv – og han lot oss se oss rundt.

Shawna Hansen Ortega (dawnhawk.org) : Du skrev "High Enough" for Damn Yankees. Kan du fortelle meg historien om hvordan det kom sammen?

Jack : Ja, jeg var nede i Tommy Shaws leilighet i New York City. Vi satt alle sammen og jeg vasker nede i kjelleren, for jeg hadde akkurat kommet til plassen hans, og jeg bare synger: "Jeg vil ikke høre om det mer, det er synd jeg har må leve uten deg lenger." Tommy sier: "Hei, hva er det?" Og jeg sa: "Jeg vet ikke. Bare noe jeg synger rundt med." "Det høres bra ut." Så jeg gikk ovenpå og vi begynte å banke rundt på et piano, og så byttet vi over til gitarer, og så på omtrent en halv time hadde vi skrevet hele sangen «High Enough». Så i så fall kom melodien og ordene foran alt annet. Det fikk oss til å fullføre resten av sangen. Det ansporet oss.

dawnhawk.org : Det er som om sangen kommer til deg fra et annet sted og du bare kanaliserer.

Jack : En annen fyr sa det samme til meg, Bruce Byrd. Han døde i 1992, rett før vi startet vår andre tur til Damn Yankees. Men Bruce var også med i plateselskapet med Night Ranger, og han sa: "Jeg må gi det til dere forfattere. Jeg kan aldri forstå hvordan det bare kommer til dere, og så legger dere det fra dere og gjør det. Jeg beundrer dere forfattere mer enn noe annet." Jeg syntes det var interessant, for for meg skjer det bare. Det er ikke noe som er veldig kult, eller noe som virkelig er en stor ting, det er bare noe som skjer som jeg gjør. Som om jeg kjører bil – bortsett fra at jeg finner på rim. Jeg ser ikke på det som noe spesielt. Det er akkurat slik jeg har vært hele livet, så jeg ser ikke på det som noe helt unikt og fantastisk, for det er akkurat det jeg gjør. Halve tiden er det som om du liker å kanalisere noe. Når du setter deg ned og skriver en sang, er det nesten som om du kanaliserer en høyere makt, som jeg selvfølgelig velger å kalle Gud, (ler), men andre mennesker ville valgt å kalle den uansett. Og jeg vet bare ikke hvor andre slike ting kan komme fra. Men bare for å kunne lene seg tilbake og være stille og fundere, og plutselig begynner du å skrive ned ting. Du må kanalisere noe fra et annet sted.

«High Enough» handlet om hvordan du elsker noen så høyt og du bare ikke vil skremme dem vekk. Og det er som om jeg tar neste steg? Og så flipper hun ut når du sier «Jeg elsker deg». Og det er som: "Hva!?!? Jeg er ute her!" Og du sier: "Vent litt! Kom tilbake!" Men så kommer jenta tilbake, for i broen står det, (synger) "Det neste jeg husker at jeg løp tilbake for mer." Du vet hvordan du først blir redd når du blir forelsket, og alle flipper ut, og det kan ikke være riktig. Og så går du, vent litt, dette er flott, la oss glemme fortiden. Kan du fly meg over i går? Kan du ta meg høyt nok til å fly meg over i går?

dawnhawk.org : Ja, det er veldig bra bilder der, forresten. Dessuten, i «making of the video» for den sangen, er det en jente som ser rett inn i kameraet og sier: «På grunn av Tommy Shaws sang «Crystal Ball» begikk jeg ikke selvmord». Og jeg vet at du har opplevd en lignende ting. Hvordan får noe sånt deg til å føle deg?

Jack : Jeg hadde et brev som ble sendt til meg, det var noen Night Ranger-tekster jeg skrev, "Big Life," som denne unge mannen sa, "på grunn av tekstene dine, endte jeg opp med å ikke drepe meg selv. Fordi ordene dine sa livet er hva du gjør det til, du kan gjøre hva som helst med livet ditt." Og Tommy og jeg snakket alltid om det, det var liksom, kanskje det var hele grunnen til at jeg er musiker. Kanskje det er hele grunnen til at jeg var på denne jorden er for å redde den ene personen fra å gjøre den kanskje verste feilen de noen gang kan gjøre i livet. Kanskje det var hele grunnen til at vi eksisterer for å redde den ene personen. Det er ganske kult, synes jeg.

Det er ganske fantastisk når du tenker på det. Det får deg til å lene deg tilbake og gå, vel, ok, jeg gjorde noe riktig i livet mitt. Du vet hva jeg mener? Jeg gjorde noe bra, det er bra.

dawnhawk.org : "When You Close Your Eyes" må være min favoritt Night Ranger-sang. Hva handlet det om for deg?

Jack : Det var interessant, "When You Close Your Eyes," jeg husker vi holdt på med Midnight Madness -albumet. Kelly hadde skrevet «Sister Christian» før, men vi hadde ikke lagt det på vårt første album av en eller annen grunn, jeg vet ikke hvorfor. Så vi holdt på med det andre albumet, vi fikk laget en haug med sanger, og jeg satt på bakrommet i innspillingsstudioet, Image Recording, og jeg begynte å spille dette refrenget på pianoet, som er et instrument jeg ikke har. pleier å spille - jeg pleier å skrive sanger på gitar eller noe. Men jeg satt bare på bakrommet på pianoet og spilte denne akkorden. Og jeg er egentlig ingen god pianospiller, jeg spiller mer som ghetto-piano – jeg strekker fingrene ut veldig lenge og spiller bare akkordene. Jeg begynte å synge, (synger) "Når du lukker øynene, drømmer du om meg?" Det er refrenget, liksom, det er et godt refreng. Og jeg bare slo det ut. Og medeieren av studioet, en fyr ved navn Harry Maslin, som produserte alle Air Supply-platene på begynnelsen av 80-tallet, kom gående inn, og jeg sier: "Hei, Harry, hør på dette." Og jeg begynte å spille den og synge den, og han sier: "Mann, det er et flott refreng, du burde fullføre den sangen."

Så jeg begynte å spille noen av akkordene og viste det til keyboardspilleren vår, Fitz (Alan Fitzgerald), og han begynte å banke rundt med noe. Og jeg viste den til Brad (Gillis), og vi jobbet på en måte opp med bandet, men vi hadde ikke tekstene. Vi spilte inn musikken, og så hadde vi ikke teksten til, tror jeg, flere låter. Jeg mener, jeg hadde refrenget nede, og jeg hadde melodien til «When You Close Your Eyes», og jeg hadde ikke ordene ferdige på tre eller fire sanger. Og mot slutten av innspillingen av Midnight Madness -albumet sa vår produsent, Pat Glasser, "Se, du må spille inn på sangene dine. Du må synge ferdig disse sangene." Og jeg sa: "Vel, jeg må få teksten ferdig." Og vi var i Hollywood og det var mange distraksjoner på gang da vi klippet rekorden; gutta fra Motley Crüe var nede hele tiden i studioet vårt, og vi var alltid oppe på Rainbow, og løp alltid rundt. Det var mye som skjedde, mye festing, alt sånt. Så jeg satte meg på et fly og fløy til foreldrenes hus i Scottsdale, Arizona.

Jeg fløy dit sent torsdag kveld, og fredag, lørdag og søndag satt jeg bare rundt et basseng. Det var vakre solfylte dager, og jeg satt rundt et basseng hvor jeg bare kunne fokusere uten noen rundt meg, og ingen skravling, ingen fester. Og jeg endte opp med å skrive, og fullførte tekstene til 3 sanger, hvorav den ene var "When You Close Your Eyes." Og jeg følte meg veldig bra med tekstene på det. Det hele kom til meg, bare om hvordan du går videre i livet ditt. Jeg tenkte på den gamle kjæresten min, hvor vi gikk fra hverandre, og jeg lurer på om hun noen gang tenker på fortiden, og alle disse tingene du gikk gjennom da du vokste opp, og alle disse tingene du gjorde da dere var sammen, og den første kjærlighet, og den første kvinnen jeg elsket med. Og så går alle videre i livet sitt, og du går bare på hver sin måte. Og jeg har alltid lurt på: "Når du lukker øynene, tenker du på meg?"

Så jeg ble ferdig med teksten, fløy tilbake på mandag og sang alle ordene. Og der har du det. Så du kan takke Scottsdale for det.

dawnhawk.org : Og vet denne jenta at du tenkte på henne da du skrev den?

Jack : Um, sannsynligvis ikke. (ler) Sannsynligvis bedre på den måten.

dawnhawk.org : "Ikke fortell meg at du elsker meg." Veldig enkel sang. Hvor kom det fra?

Jack : Vi hadde allerede begynt å jobbe med vårt første album, og jeg kom opp med denne sangen. Jeg tenkte bare på ideen om hvordan det er virkelig flott, og det er veldig gøy, men bare ikke fortell meg at du elsker meg – la oss ikke gå dit. La oss bare ha det morsomt og glad og alt sånt. Og jeg skrev refrenget først, (sang) "Ikke fortell meg at du elsker meg, ikke fortell meg at du elsker meg, ikke fortell meg, jeg vil ikke vite det." Og så skrev jeg disse versene, "Det er ikke slik du beveger deg, det er ikke slik du beveger meg", "25 år, jeg er et barn på flukt," og alt den slags ting. Og jeg trodde ikke jeg hadde skrevet nok tekster, for det virket som det var så lett, men det var ikke mange ord. Og jeg har alltid tenkt: Man, forkorter jeg sangen? Burde det ikke vært flere tekster? Men produsenten min sier: "Nei, mann, det er bra som det er." Han sa, "Det du har lykkes med er å formidle hele ideen om sangen i et minimum av ord, uten å måtte skrive 4 vers, en haug med refrenger, en bro og alt sånt, og det blir helt hva budskapet er i sangen med det du har gjort." Og han sier: "Gratulerer. Mange mennesker har vanskelig for å gjøre det."

dawnhawk.org : "Jeg har levd 25 år, jeg er et barn på flukt," hva synger du på scenen nå?

Jack : Samme ting. "Jeg har levd 25 år, jeg er et barn på flukt." Jeg kommer ikke til å synge: "Jeg har levd 55 år, jeg er et barn på flukt." (ler) Jeg mener, jeg skrev ordene den gang . Det ville vært som Neil Young synger, (dead-on etterligning av Neil Young som synger) "Jeg er 64 og det er så mye mer." (ler) Har på en måte en hul ring til meg. Jeg bare beholder det slik det var. Det er slik det er, slik det var.

dawnhawk.org : Jeg ser liksom på "You Can Still Rock In America" ​​som nesten hymnen for alderen. Var det det du hadde tenkt med det?

Jack : Nei, faktisk, jeg hadde ikke tenkt noe. Jeg satt bare rundt på hotellrommet mitt i Springfield, Illinois, i skyggen av Abraham Lincolns hus, og vi var på tur med Sammy Hagar. Vi var på turné bak vårt første album, på Dawn Patrol -turneen, og vi var med Sammy, han var ute og spilte Three Lock Box -turneen sin, så det var '83. Vi satt i denne dårlige lille Travelodge, det motellet som har den sovende bjørnen med den sovende hatten på toppen. Og vi hadde fri en dag eller to, og jeg gikk og kjøpte en haug med rockeblader. Og på den tiden sa alle disse bladene: "Rock er død." Fordi vi fortsatt kom ut av bilene, og Blondie, og A Flock of Seagulls, og Haircut 100, og Boy George, og alt denne typen ting. Og alle disse bladene sa at rock and roll som vi kjenner det – Deep Purple, alt den slags – var dødt , og all denne nye musikken kom ut. Det var i hvert fall det de prøvde å stikke ned i halsen på alle for å overbevise alle om at dette er musikken du burde høre på; Thompson Twins, The Cure, alt som ikke var som ekte rock and roll. Men overalt hvor vi lekte med Hagar, var det tusenvis av mennesker der ute, og alle bare rocket og rullet og skrek, og vi bare jammet . Og jeg er som, mann, jeg skjønner ikke dette. Alle sier at rocken er død, men så vidt jeg er bekymret for, kan du fortsatt rocke i Amerika. For overalt hvor vi skal, rocker vi i Amerika. Vi sparker løs .

Og jeg tenkte, det er litt kult, "du kan fortsatt rocke i Amerika." Så jeg satte meg ned og skrev sangen. Den replikken kom først, refrenget kom først. Og jeg brøt det ned til versene om hvordan alle disse menneskene ville komme til showene våre og gå, "Ja, jeg snek meg ut og faren min visste det ikke, jeg snek meg ut og jeg tok tak i kjæresten min, og vi satte oss i bilen hans og vi skreller ut derfra og faren min løper etter oss og vi kom til showet deres, og dere bare rocker ut ! Og jeg kommer til å fange helvete når jeg kommer hjem, men jeg bryr meg ikke, mann. Jeg gjør det ikke bryr deg ikke, for dere vet sikkert hvordan man rocker!" Jeg mener, jeg er nede i Missouri og folk snakker sånn, og jeg er som, ok! (ler)

Så jeg tok bare denne ene jentas idé om hva hun fortalte meg, og jeg skrev det som en kommentar til det jeg så der ute da alle sa at rocken var død. Og det endte opp med å bli en slags hymne for Night Ranger, helt klart.

dawnhawk.org : Fortell meg hva som er så sentimentalt med "Sentimental Street."

Jack : «Sentimental Street» er en av favorittlåtene mine som jeg noen gang har funnet på. I 1975 flyttet jeg opp til San Francisco, og det er dette området der ute som heter Avenues. Når du kjører til flyplassen i San Francisco, kjører du gjennom Golden Gate Park på veien, og deretter treffer du Avenues. Og hva de er, de er gater, det er Juda, Kirkham, alle disse gatene som alle er alfabetiske, men så krysser de til som 45th Avenue , 35th Avenue , Avenues . Så jeg tenkte alltid når jeg kjørte der, ville det ikke vært morsomt å gå nedover gaten, bare tenke på livet og sånne ting, og ha en gate som heter Sentimental Street, hvor du kan gå nedover gaten i livet ditt og bare snakk om livet ditt. Og så tenkte jeg på det da jeg kjørte i San Francisco en dag, jeg var sånn «Sentimental Street in the Avenues». Hadde ikke det vært morsomt om det navnet, Sentimental Street, var et av navnene på Avenues, sammen med Juda, Kirkham – Sentimental. Så det var på en måte der tittelen "Sentimental Street" i Avenues ble til.

dawnhawk.org : Hva var klokka da du skrev "Four in the Morning"?

Jack : Bokstavelig talt, jeg skrev den sangen klokken 4 om morgenen. Jeg mener, jeg våknet, og jeg hadde en idé, (sang) "Jeg orker ikke mer, jeg kan ikke fake lenger, det er så vanskelig å elske deg." Jeg hadde det refrenget og det var klokken 4 om morgenen jeg skrev det. Det vekket meg, så jeg tenkte, vel, det er litt pent. Og så tenker jeg: Hva skal jeg kalle denne sangen? Jeg vil virkelig ikke kalle det «I Can't Take Anymore, I Can't Fake Anymore», det likte jeg ikke. Og så da jeg satt der klokken 4 om morgenen, tenkte jeg, (sang) "Fire om morgenen kom uten varsel," fordi det bare vekket meg, og der var jeg. Og så endte jeg opp med det som et vers.

dawnhawk.org : Du våknet klokken 4 om morgenen, og bom den var der.

Jack : Ja, jeg mener, hele greia var akkurat der. Min kone ler alltid av meg. Min kone som jeg har vært gift med i 32 år, så Mollie og jeg har vært sammen siden 1976 eller noe sånt.

dawnhawk.org : Hun har lov til å le av deg.

Jack : Hun ler over det faktum at jeg alltid har en sang i hodet mitt, enten det er en melodi, om det er en sang av meg, enten det er en sang "California Dreamin'," det er alltid musikk i hodet mitt. Noe som er litt bisarrt. Det er ikke en tid da det ikke er én sang som flyter rundt i hodet mitt, enten det er en gammel sang, en ny sang, en idé eller noe. Og hun synes alltid det er veldig, veldig morsomt, fordi det er vanskelig for meg bare å være stille. (ler) Fordi det er skravling, går det musikk på hodet mitt hele tiden.

dawnhawk.org : Stemmene

Jack : (ler) Ja. Så det er en av de tingene, som klokken 4 om morgenen våknet jeg nettopp og sa: OK. Greit, for helvete , jeg reiser meg! Noe jeg vanligvis ikke gjør. Jeg er sikker på at det er mange sanger jeg burde ha reist meg og skrevet ned titlene for som irriterte meg da de kom til meg midt på natten, som jeg ikke låste meg fast på, og de sangene bare på en måte forsvant i luften igjen. Det overrasker meg alltid at hvis du ikke skriver ned en sang, så forsvinner den bare. Og så spiller du inn en sang, og det som en gang var ingenting er nå denne tingen du bare lager ut av luften. Det blåser alltid tankene mine.

dawnhawk.org : Jeg fikk en artist til å fortelle meg en gang at han våknet, som du gjorde midt på natten, og en sang kom til ham, og slik han beskrev det, måtte han reise seg og ta gitaren sin og en båndopptaker fordi overføringen ikke var fullført. Og han bare satt der og ventet på at det skulle fullføres.

Jack : Det er i grunnen slik det skjer. Mange ganger drømmer jeg til og med om en sang, og jeg våkner om morgenen og går, Gud, hva var det? Å, mann! Det var en så flott melodi! Og jeg mistet den, den er borte . Det var en drøm. Det er det beste refrenget jeg har hørt i hele mitt liv! Og så våkner jeg om morgenen, og det er borte . Kanskje den kommer tilbake en dag.

dawnhawk.org : Noen andre sanger som er spesielt spesielle for deg som du vil fortelle meg om?

Jack : «Coming of Age», den Damn Yankees-sangen, var flott. Vi var her hjemme hos meg og øvde med Damn Yankees. Vi var nede, og Tommy var oppe på flyglet i stua mi, og Tommy gjorde dink dink dink dink dink dink dink dink dink på pianoet. Og jeg sa: "Å, det er kult." Og jeg kom løpende bort og begynte å synge, "Kledd for å drepe og ser dynamitt ut med hennes høye blonder..." og det var bare veldig kult. Og så vi gikk ned til øvingsrommet og Tommy tok gitaren sin og begynte å spille den dink dink dink dink dink dink dink på gitaren hans. Og vi begynte å jamme, og så sparket Ted inn med gitaren sin, og rrrrrooooowwrrrr , og så kom Ted ned med honky tonk-greien, og så Tommy, "Lillesøster treffer scenen," jeg mener, vi fant nettopp på den. . Det var en annen vi bare likte. Bom! Der var sangen. Og det var så gøy. Og vi tenkte at dette er hva Damn Yankees handler om. Det var det. Det og "Høy nok", sånne ting. Og den slags formulerte oss for Damn Yankees fra det tidspunktet, den slags rytme og blues-følelse, som virkelig satte scenen for resten av Damn Yankees-greiene.

dawnhawk.org : Jeg er helt fascinert av "Nowhere To Run." Hva skjer med den sangen? Ozzy Osbourne. DMX. Egentlig?

Jack : Å, Rick Rubin ringte meg og hadde "Nowhere To Run" som en South Park-greie. De hadde dette sporet, og de ville at Ozzy skulle synge det, og de trengte tekster, så jeg tenker: Ok, jeg skal skrive teksten til deg. Det var på «Chef Aid» eller noe sånt. Jeg vet ikke, de ba meg skrive tekstene, så jeg skrev tekstene.

dawnhawk.org : Skrev du DMX-delen?

Jack : Nei. DMX skrev DMX-delen. DMX gjorde musikken. Det var en cluster faen. Jeg skrev tekstene med Ozzy, og det var det vi gjorde. F-bombene, de gutta skrev alle f-bombene. Jeg er ingen stor bombekaster i tekstene mine.

dawnhawk.org : Ok... du samarbeider med mange mennesker. Hvem ville være din fantasy-samarbeidspartner?

Jack : McCartney. Clapton. Og Paul Simon er en fantastisk forfatter. Det er en jeg beundrer. Jeg mener, Tommy og jeg er store Paul Simon-fans. Det ville vært fantastisk for meg. Paul Simon er for meg en av tidenes beste forfattere. Springsteen er genial.

dawnhawk.org : Har du gjort noe for å få noe av det til å skje?

Jack : Nei, jeg ville vært for redd. (ler)

dawnhawk.org : Selv etter å ha jobbet med "gale" Ted Nugent? Som jeg forresten må spørre deg om Ted Nugent-opplevelsen. Jeg hadde lest en artikkel som ble skrevet akkurat på det tidspunktet da Damn Yankees var i gang. Og artikkelen sa at Ted begynte å bli gal. Jack : Ted Nugent blir ute av kontroll og gal på scenen? Aldri sett det før!

dawnhawk.org : Jeg vet, ikke sant?

Jack : Det er det han gjør hver gang han står på scenen. (ler) Det er Ted Nugent. Ted er en blast, han er så gøy. Jeg produserte Teds siste album. Ted er Ted, du vil ikke roe ned noe av det. Med The Damn Yankees er det veldig gøy, for det var ingen egoer der, ingen prøvde å overgå den andre fyren eller noe sånt. Alt vi noen gang ønsket å gjøre var å være den beste vi kunne være, og vi bare kom sammen og skrev alle de sangene, og så reiste vi oss på scenen og begynte å spille, og lot Ted gjøre Ted-tingen sin. Jeg ville ikke at Ted skulle roe seg ned en bit.

dawnhawk.org : Greit, Jack. Takk skal du ha. Jeg setter stor pris på at du har tid denne morgenen.

Jack : Nå skal jeg gå og finne litt kaffe.

En før-kaffe Jack snakket med oss ​​en time eller to over 4 om morgenen 15. mars 2010.

Se mer Jack på jackblades.net

Tilbring litt tid med nightranger.com

Flere låtskriverintervjuer

Kommentarer: 10

 • Alice Stanovich fra Las Vegas Nevada Jeg elsker deg for Ikke fortell meg at du elsker meg Jeg er Alice fra Memphis Jeg var dama som datet Jack og fortalte ham det! Han var i byen med Steven Tyler Aerosmith. Jeg jobbet på Hideout Leather Boutique Memphis Tenn. Hyggelig fyr! Jeg er også kanskje!
 • Robert Billeaud fra Nc That traff meg i hodet. "Crystal Ball" og "High Enough" er veldig like. Har aldri skjønt det før nå.
 • Alice Vargo fra Henderson Nv Ikke fortell meg at du elsker meg, du vet at det var da Alice forlot deg. Hvorfor lyver du. Også fire om morgenen!
  Hun går en tur i fremtiden. Skam på deg.
 • Tim Barrett- Krock fra Oahu Tommy og Ted på gitarer med Jack også! Elsket det! Flott artikkel! Fra dalen i AZ, nyt det Jack!
 • Darren K. fra Troy, Mo Snublet over denne artikkelen mens han undersøkte videoen Coming of Age. Likte denne artikkelen!
 • Cliffyyffilc fra Youtube Jack Blades & Luke Skywalker separert ved fødsel???
 • Coyote Duran fra Montgomery, Illinois Chase, du er så heldig å være så nær en så jordnær gentleman og hans familie. Jeg har forgudet Jack siden jeg var 11, og formet bassspillestilen min etter ham. Som billedkunstner har jeg ofte lekt med ideen om et Jack-portrett, men jeg ville ikke vite hvilken referanse jeg skulle gå ut fra. En av drømmene mine? For å lage coverkunsten til et av Jacks-albumene, enten det er med Yankees eller med Tommy. Akkurat som han ville elske å henvende seg til Paul Simon, vil jeg gjerne nærme meg Jack. Jeg ville til og med gjort det gratis. Men jeg ville sannsynligvis spy på skoene mine hvis jeg var så heldig å møte ham. :)

  Coyote Duran
  Administrerende redaktør, Maxboxing.com
  www.coyoteduran.com
 • Chase fra Santa Rosa, Ca HAHA! jeg liker det intervjuet! Vi er gode venner med jack og mollie og ja el pablo han er en veldig jordnær fyr må jeg si meg enig i. En gang var han innom huset vårt bare for å si hei, og han sa at han måtte gå fordi han ble intervjuet på en lokal klassisk rockestasjon, men han fortsatte å snakke i ytterligere 20 minutter eller så og var veldig forsinket. Vi skrudde på radioen og de snakket om at alle stjernene alltid kommer for sent til intervjuer haha. Det er så gøy å snakke med ham. Og på Shaw/blades-turneen hans tok han med vår gode venn Will som deres tredje gitarist, og det var veldig kult. Han er en fryd å snakke med, og kona hans er også en utrolig kvinne. Takk for dette innlegget det var interessant å lese.
 • Johne fra Peoria, Az Jeg hadde deltatt på 3 eller 4 Night Ranger-konserter på 80-tallet. Gode ​​minner. Alle ble tent på nytt da jeg møtte Jack & the Band backstage i mars 2010. Førsteklasses gruppe på alle måter. De tok seg tid til å lytte til oss og spørre om navnene våre. Dagen etter vant vi en klassisk cherried out '57 Chevy i en utlodning...good mojo Jack!! Takk!!!
 • El Pablo fra San Diego Utmerket intervju Shawna! Jeg har sett Jack opptre mange ganger med Night Ranger, Damn Yankees og Shaw/Blades over 25 år. Han er en ekstremt talentfull artist og låtskriver. Jeg var heldig nok til å møte ham, og han var så jordnær som diskusjonen din viser. Han burde oppsøke Paul Simon, som vet hva som kan komme ut av det samarbeidet. Takk for flott lesning.